KOMPORÁLY MEDICAL
BUDAPEST

Dr. Komporály Éva
fizioterápia, mozgásszervi magánrendelés

 IDŐPONTFOGLALÁS       06 30 703 4498  tel.számon   , e-mail: dr.komporaly@gmail.com

BEMUTATKOZÁS

Tisztelettel üdvözlöm honlapomon!

 

A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti egyetem elvégzése után szakvizsgámat rehabilitáció és fizikális medicina szakból 2008-ban szereztem meg Kolozsvárott.

2009 óta élek Magyarország számomra legszebb barokk városában, Vácott.

A szakvizsgára való hat évnyi felkészülési idő biztos alapot adott nekem, ez idő alatt több klinikán dolgoztam, tanultam, számos szemlélettel találkoztam a gyakorlati medicinában és ezeket ötvöztem munkám során.

A rehabilitációs medicina széles spektrumából stroke és reumatológiai rehabilitáció, valamint gyermek rehabilitációs területen tevékenykedem jelenleg járóbeteg szakrendelések és nappali kórházi ellátás keretein belül.

Budapesten a Széchenyi Gyógyfürdő Nappali kórházában degeneratív mozgásszervi betegségek komplex terápiájával, illetve gerinc műtétek és csípő, térd protézis műtétek utáni rehabilitációval foglalkozom.

http://www.szechenyifurdo.hu/szolgaltatasok

Stroke rehabilitációval, végtag amputáció utáni speciális ellátásokkal, gyermekrehabilitációval, ortézis ellátással az Otto Bock Hungária keretein belül foglalkozom mozgásszervi járóbeteg szakrendelés során.

https://www.ottobock.hu/

Fizioterápia, Reumatológiai rehabilitációs járóbeteg szakrendelést végzek a Misszió Egészségügyi Központban Veresegyházon.

https://misszio.hu/

Az állami egészségügyi ellátás mellett 2015-ben kezdtem magánorvosi tevékenységemet, első magánrendelésemet Budán nyitottam (itt már nem rendelek), majd ezt követte újabb magánrendelés indítása Vácott és Pesten.

Mozgásszervi rehabilitáción belül több szálon látom az összefüggéseket, a különböző munkahelyeim, tevékenységeim során rálátásom adódik szélesebb spektrumban látni az egyénre szabott lehetőségeket. Ezért gondolom és hiszem, hogy a mozgásszervi betegségek kezelésében és rehabilitációjában számos lehetőség áll rendelkezésünkre, többnyire megtalálható egy optimális egyénre szabott megoldás team munkával.

Szakrendeléseim során folyamatosan kapcsolatban állok más szakmák konzulenseivel:gerincsebészet, neurológia, traumatológia, valamint a háziorvosokkal, kiknek alapellátásban végzett tevékenysége rendkívül nagy szakmai segítséget nyújt
a krónikus mozgásszervi kórképek kezelésében.

Rendszerszemléletű orvoslás híve vagyok, ennek értelmében a mozgásszervi panaszok hátterét is kötelezően elemezzük a terápia alatt, valamint prevenciós szűrésekre vonatkozó javaslatok is hangsúlyt kapnak a rendelésen.

Fizikoterápiás eljárások közül a lágylézert alkalmazom elsősorban a rendelésen, mely módszerrel most már egy évtizede foglalkozom és számos örömteli eredményt tudhatok a hátam mögött, a kezdeti szkeptizmusom ellenére.

Hivatásomnak vannak nehezebb pillanatai is, de ennek ellenére ma ugyanezt a pályát választanám. Szakmaiságot és emberséget egyszerre képviselni kívánó orvos szeretnék lenni.

© 2014 Komporály Medical Budapest  |  Készítette: Megaweb  |  Powered by GridGuyz